Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Leuke Sinterklaascadeaus

Leuke Sinterklaascadeaus

In de hectiek van de naderende feestdagen is het vinden van het perfecte Sinterklaascadeau vaak een uitdagende taak. Als je op zoek bent naar iets unieks en feestelijks, dan biedt het Blond Amsterdam Sinterklaas thema servies bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag precies datgene waar je naar op zoek bent. Dus, pak je verlanglijstje erbij en laten we ontdekken wat dit charmante thema te bieden heeft voor de komende pakjesavond op 5 december.

Blond Amsterdam Sinterklaas serviescollectie

In je zoektocht naar Sinterklaascadeaus met een vrolijke twist, mag je de kleurrijke serviescollectie van Blond Amsterdam niet missen. Van mokken met vrolijke Sinterklaasafbeeldingen tot bijpassende borden en schalen, deze collectie voegt een gezellige en feestelijke sfeer toe aan elke tafel. Of je nu een fervente verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een origineel cadeau, het servies van Blond Amsterdam brengt de gezelligheid van de Sinterklaastraditie tot leven.

Blond Amsterdam Sinterklaas - Ockenburgh

Originele Sinterklaascadeaus voor jong en oud

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor de allerkleinsten of een attent presentje voor een vriend of familielid, het Blond Amsterdam Sinterklaas thema biedt een scala aan originele opties. Denk aan feestelijk servies in Sinterklaasthema:

  • vrolijke schoteltjes
  • kleurrijke kopjes
  • handige mokken
  • feestelijke bewaarpotten

Bij Tuincentrum Ockenburgh slaag je gegarandeerd voor een cadeau dat een lach op het gezicht van de ontvanger tovert. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag en sla je slag.

Blond Amsterdam Sinterklaas - Ockenburgh

Last-minute tips voor pakjesavond op 5 december

Voor de last-minute shoppers onder ons: maak je geen zorgen. Tuincentrum Ockenburgh staat bekend om zijn ruime openingstijden en behulpzaam personeel. Wij zijn 7 dagen in de week geopend, dus kom deze week nog langs! Ben je nog op zoek naar een cadeau voor Sinterklaasavond en woon je in de buurt van Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Delft of Nootdorp? Bij ons tuincentrum in Den Haag kun je terecht voor last-minute Sinterklaascadeaus. En laten we eerlijk zijn, wat is er beter dan op de valreep nog dat perfecte cadeau scoren?

Bekijk openingstijden

Nog meer cadeau-ideeën voor de feestdagen

Voor degenen die niet zo van het Blond Amsterdam servies zijn, maar het wel leuk vinden om een leuk cadeau te geven, is de Ockenburgh cadeaukaart de uitstekende keuze. Met de Ockenburgh cadeaukaart geef je een groen cadeau. De ontvanger kan het bedrag naar eigen keus en wens besteden. Verkrijgbaar van €7,50 tot €50,00 euro. Bestel cadeaukaarten gemakkelijk online in onze webshop. Dus, Sint en Piet, als jullie nog op zoek zijn naar geweldige cadeaus voor pakjesavond, zet dan snel je mijter of pietenmuts op en haast je naar Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag. Ons tuincentrum staat boordevol vrolijke verrassingen en feestelijke cadeau-ideeën. Maak van pakjesavond dit jaar een onvergetelijk feest met unieke en betoverende geschenken!

Bekijk cadeaukaarten

Verder lezen

11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Den Haag heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Den Haag geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...