Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Tips voor een prachtige en toch onderhoudsarme tuin

Tips voor een prachtige en toch onderhoudsarme tuin
  • Laat kale grond tussen struiken begroeien met bodembedekkers. Dat scheelt wiedwerk, want ze onderdrukken onkruid. Ze houden bovendien de grond beter vochtig en de grondtemperatuur gelijkmatiger.
  • Houd rekening met wat de planten zelf willen. Dan blijven ze gezond en sterk.
  • Kies planten waar u vaker in het jaar plezier van hebt: bijvoorbeeld struiken en bomen die prachtig bloeien, mooi blad hebben, mooie of lekkere vruchten geven en soms schitterende herfstkleuren vertonen.
  • Zorg voor afwisseling in bloem- en bladkleuren, vormen en maten van planten.

Het uitzoeken van de mooiste en meest geschikte planten alleen al is een feest. In uw tuincentrum zal men u graag adviseren over de juiste plantenkeuzes voor uw tuinsituatie en wensen.

Tags:

Verder lezen

15 tuintips voor de maand mei

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Den Haag zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
15 tuintips voor april

Heb je ook lentekriebels? Leef je uit in de tuin, op het balkon en terras en ga aan de slag met onze 15 tips om het komende buitenseizoen volop te kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit.

Lees meer...
15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...